VELEMAJSTOR

Kralj među kraljevima: Modrić oduševio svijet, predsjednik Reala jasno dao do znanja što se sprema, ovo je Lukin odgovor

17.01.2022 u 09:31

Bionic
Reading

Luka Modrić je još jednom pokazao kakva je igračina. Ni godine ni korona s kojom se suočio u krajem prošle i početkom ove godine nisu utjecale na njegovu igru

Luka je sjajnom izvedbom i fantastičnim golom predvodio Real Madrid do novog trofeja, naslova pobjednika španjolskog Superkupa.

U Rijadu su Madriđani s 2:0 nadigrali Athletic Bilbao, a kapetan hrvatske reprezentacije je doveo Kraljevski klub u vodstvo golčinom u 38. minuti.

Rodrygo je probio po desnoj strani, vrativši loptu do Modrića koji je sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora svladao Unaia Simona. S 36 godina i 129 dana Modrić je tako postao najstariji strijelac u španjolskom Superkupu.

>> VIDEO GOLA LUKE MODRIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Real je povećao prednost u 52. minuti golom Karima Benzeme iz kaznenog udarca. Jedanaesterac je skrivio Yeray zaustavivši Benzemin udarac rukom. Sudac Cesar Soto je provjerio video snimku pokazavši na bijelu točku, a Benzema je bio siguran.

Nakon utakmice predsjednik Real Madrida Florentino Perez hvalio je svoju momčad. Luka Modrić, Karim Benzema i Thibaut Courtois dobili su posebno mjesto u tim hvalospjevima.

  • +10
Real Madrid - Athletic Bilbao, španjolski Superkup, 16.1.2022. Izvor: EPA / Autor: STR

'Oni su najbolji igrači svijeta na svojim pozicijama. Modrić igra u zavidnoj formi. Njegova igra vrijedna je osvajanja nove Zlatne lopte.'

Dokazao je Modrić svojom prezentacija da zaslužuje ove riječi. Proglašen je najboljim igračem utakmice, na dodjeli pokala pobjednicu kapetan Marcelo ga je odmah predao Luki... Jednostavno, zna se tko je kralj među kraljevima.

Luka ne krije da mu je želja ostati u Realu.

'Ne postoji ništa bolje od toga što sam igrač Real Madrida. Klub zna što želim. I sigurno ćemo uskoro postići dogovor', poručio je Modrić nakon velike pobjede.