LOŠ TJEDAN

Krah NBA zvijezde: Ostao i bez kuće

08.02.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Slavni američki košarkaš Allen Iverson osim skrbništva nad djecom izgubio je i svoju kuću.

Kao što smo pisali ovaj tjedan, Allen Iverson se razveo od supruge Tawanne s kojom je završio na sudu kako bi se dogovorili oko skrbništva nad djecom. Pred sucem je doživio težak poraz.

'Iverson nije znao odgajati djecu niti ga je to zanimalo. Oduvijek je usporavao njihov duhovni i emotivni razvoj. Odbio je riješiti svoj očigledan problem s alkoholom, zbog čega je radio neprihvatljive stvari pred djecom. Ostavljao ih je bez nadzora, a kćeri je ostavljao u hotelskoj sobi s muškarcima koje njihova majka nije poznavala', rekao je sudac.

Bivšem MVP-u regularnog dijela sezone ograničeni su posjeti, a sljedećih 18 mjeseci ne smije popiti ni kap alkohola. Dok su mu djeca maloljetna ne smije konzumirati alkohol 24 sata do trenutka kada ih namjerava vidjeti, a mora posjećivati psihijatra sljedećih godinu dana.

Iza Iversona je vrlo loš tjedan, jer kako prenosi TMZ, slavni košarkaš je također izgubio i svoju kuću u Atlanti zbog dugova. Kuću koju je kupio 2010. godine za 4.5 milijuna dolara banka je sada uzela po cijeni od 2.5 milijuna dolara.