počela je 'licitacija'

Kovaču se ova poruka neće svidjeti: Odbili smo 30 milijuna eura za Kramarića!

16.05.2018 u 19:15

Bionic
Reading

Sportski direktor Hoffenheima Alex Rosen otkrio je kako je klub u zimskom prijelaznom roku dobio izdašnu ponudu za svog ponajboljeg igrača ove sezone, hrvatskog napadača Andreja Kramarića. No, odlučili su ga zadržati jer su uvjereni da za njega mogu dobiti puno više...

'Jednostavno nismo mogli prodati Andreja Kramarića. To za nas u tom trenutku nije bila opcija, iako smo dobili ponudu od 30 milijuna eura od jednog talijanskog velikana', kazao je sportski direktor Hoffenheima Alexander Rosen.

Ovo se sigurno neće dopasti Niki Kovaču koji je, nakon što je preuzeo momčad minhenskog Bayerna, baš Kramarića istaknuo kao jednu od najvećih želja u ljetnom prijelaznom roku. No, postoji problem, Bavarci su - barem za sada - spremni ponuditi tek 20 milijuna eura za Kramarića. A u Hoffenheimu očekuju puno više.

>> Niko Kovač u Bayern za 20 milijuna eura dovodi hrvatskog reprezentativca

Očekivanja idu tako daleko da se nagađa kako bi Andrej Kramarić mogao otići za ne manje od 50 milijuna eura. Znaju čelnici Hoffenheima jako dobro kakav dragulj imaju u svojim redovima.

'Koliko Kramarić vrijedi? Ne znam, možda ipak postoji neka granica gdje se stvari više ne mogu zaustaviti', ostao je tajnovit Rosen.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što na sve to kaže naš napadač? Za sada je na zasluženom odmoru, razmišlja samo o okupljanju reprezentacije i nastupu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Sve ostalo će već sjesti na svoje mjesto...

>> Andrej Kramarić za tportal o milijunskom transferu u Bayern: Sve je moguće...

A nije samo Bayern zainteresiran, spomenuti talijanski velikan navodno je bio Napoli, a uporni su i dalje iz dortmundske Borussije, španjolske Valencije. Ponuda, vjerujte, ne nedostaje.