Modrićevo proročanstvo

Kovačić oduševio izjavom nakon izbacivanja PSG-a; zna li Zidane za ovaj podatak?

07.03.2018 u 10:56

Bionic
Reading

Kada je mladi hrvatski veznjak Mateo Kovačić potpisao za Real Madrid njegov suigrač iz reprezentacije predsjedniku kluba Perezu rekao je kako je 'on igrač koji bi u budućnosti mogao osvojiti Zlatnu loptu'. Nakon velike pobjede Real Madrida u Parizu protiv PSG-a 2:1, u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka, upravo je Kovačić bio jedan od boljih

Ukupnim rezultatom 5:2 Real Madrid je prošao u četvrtfinale Lige prvaka, a 23-godišnji hrvatski veznjak Mateo Kovačić počeo je utakmicu od prve minute, a podatak kako Real još nije izgubio utakmicu u Ligi prvaka kad Kovačić igra od prve minute (15 pobjeda, 2 remija) ipak nešto govori. Trener Zinadine Zidane očito u mladog Hrvata ima sve veće povjerenje, a pitanje je zna li Francuz za taj podatak kako Real NIKADA ne gubi ako Kovačić igra od prve minute...

'Sjajan je osjećaj kada pobijedite u ovako važnoj utakmici. Bila je ovo teška utakmica, PSG igra jako dobar nogomet, a mi smo igrali vrlo kvalitetno i sretni smo zbog pobjede. Oni su imali veći posjed lopte, a mi smo bili vrlo agresivni. Kad ovako igramo, teško nas netko može pobijediti. Nevjerojatno je kako potpuno drukčije igramo u Ligi prvaka. Ovdje sam treću godinu i čini mi se kao da smo rođeni za Ligu prvaka', rekao je nakon utakmice Mateo Kovačić koji je igrao do 71. minute kada ga je zamijenio Toni Kroos.

Iako su mnogi nogometni analitičari bili mišljenja kako bi Real Madrid mogao ispasti već u osmini finala Lige prvaka na koncu je ispalo kako su bez problema prošli dalje te tako ostali u borbi za treću uzastopnu titulu Lige prvaka.

Iako Luka Modrić zbog ozljede nije igrao ispada kako njegove proročanske riječi u kontekstu 'Zlatne lopte', kada je Mateo Kovačić prelazio iz talijanskog Intera u Real Madrid, nisu bile samo komplimenti sunarodnjaku. Nova zvijezda je rođena i što je posebno važno zavoljeli su ga navijači.

  • +4
Liga prvaka, osmina finala: PSG - Real M. Izvor: Pixsell / Autor: John Walton/Press Association/PIXSELL
  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia