PRAVI MAJSTORI

Kovačić i Modrić oduševili tehniciranjem s – teniskom lopticom!

16.12.2017 u 08:37

Bionic
Reading

Uoči velikog finala Fifinog klupskog SP-a Mateo Kovačić, Luka Modrić i Marcelo impresionirali su na treningu navijače Reala vrlo vještim tehniciranjem s teniskom lopticom...

Tehniciranje je standardan dio predstavljanja nogometaša u Realu i ne prođe uvijek dobro. Ovog ljeta Theo Hernenadez je doživio blamažu u svom prvom javnom nastupom u bijelom dresu, jer mu kontrola lopte nije jača strana što je izazvalo ismijavanje od strane španjolske javnosti, kao i navijača na društvenim mrežama.

  • +6
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: David Klein/Sportimage

Istih problema nemaju hrvatski nogometaši Mateo Kovačić i Luka Modrić, kao ni brazilski bek Marcelo koji su svoju vještinu prezentirali na treningu uoči velikog finala Fifinog klupskog SP-a koje igraju s Gremijom u Abu Dhabiju.

Hrvatski reprezentativci pokazali su da bez problema mogu ovladati i teniskom lopticom, na oduševljenje ljubitelja Reala, a Marcelo je dodao još par 'freestyle' trikova i začinio cijelu predstavu.

Autor: YouTube

U svakom slučaju, zanimljiva uvertira za ono što slijedi ove subote kada Real ganja svoju šestu internacionalnu titulu...