kralj glasina

Kovačića opet sele iz Reala: Tome jednostavno nema kraja!

14.12.2017 u 17:36

Bionic
Reading

Iako su iz uprave Reala poručili javno svima kako Mateo Kovačić nije na prodaju, španjolski Diario Gol tvrdi kako se našeg reprezentativca sada pokušava dokopati Liverpool...

Vjerojatno nema igrača o kojem postoji više transfernih glasina od 23-godišnjeg hrvatskog veznjaka koji je prije tri sezone stigao u Real Madrid.

  • +16
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Tomasz Jastrzebowski

Kovačić nikako da se dokopa mjesta u udarnoj momčadi 'kraljevskog kluba' i to je izvor neprestanog nagađanja o njegovom odlasku iz Madrida, unatoč tome što je mlad i za njega ima vremena u redovima aktualnog vremenskog prvaka.

Otkad je potpisao za Real Kovačića su mediji vidjeli kako prelazi u gotovo sve najbolje talijanske klubove, kao i Tottenham, Manchester United te Arsenal, a iako uprava madridskog kluba tvrdi da veliki talent nije na prodaju, sada ga Diario Gol seli u – Liverpool.

Naime, navodno Jürgen Klopp upravo u njemu vidi idealnu zamjenu za Coutinha koji želi karijeru što prije nastaviti u Barceloni.

Želja se njemačkom stručnjaku vrlo vjerojatno ipak neće ostvariti, no glasinama o odlasku Kovačiću iz Reala tu sigurno nije kraj...