NESTAŠNI HALILOVIĆ

Kovač otkrio što mu je Mandžo kazao o sukobu sa Simeoneom

23.03.2015 u 11:39

Bionic
Reading

Prvog dana okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije, koju u subotu na Maksimiru od 18 sati čeka kvalifikacijska utakmica protiv Norveške, izbornik Niko Kovač se osim problema s ozljedama i otkazima igrača osvrnuo i na priče o tzv. problematičnom ponašanju mladog Alena Halilovića te navodni sukog Maria Mandžukića i trenera Simeonea

Tako je Kovač, osim o ozljedama Lovrena i društva, morao govoriti i o bijesnoj reakciji Alena Halilovića koji je zbog rane zamjene tijekom utakmice Barcelone B i Alcorcona, kako pišu španjolski mediji, nesportski regirao. Prvo je naš reprezentativac pobjesnio šireći ruke, a nakon izlaska iz igre nije niti htio čuti trenerovo objašnjenje. Odlučio je tvrdoglavo produživši prema svlačionici istrgnuvši se pritom treneru iz ruku dok ga je ovaj pokušavao zaustaviti.

'U svakom slučaju razgovarat ću s Halilovićem, ali prvo moram točno vidjeti u razgovoru s njim što se točno dogodilo', kratko je kazao oprezni Kovač.

Podsjetimo kako se Halilović odmah ispričao zbog svoje bijesne reakcije što je svakako pohvalno.

Dotakao se Kovač i navodnog sukoba između Madžukića i njegova trenera u Atleticu Simeonea. Iako to nije imao u planu zbog tzv. 'mira u kući' Kovač je cijeloj naciji otkrio što mu je Mandžo kazao o navodnom sukobu sa Simeoneom.

'Čujem se telefonski često s Mandžom, ali isto tako čitam u medijima o tom navodnim sukobu između njega i trenera Simeonea. Mario mi kaže kako često razgovara s trenerom i da nemaju baš nikakvih problema. Kaže da je sve drugačije od onoga što se piše. Mandžo me uvjerava kako je sve OK', dodao je Kovač koji je svjestan kako je njegovim igračima sada potreba potpuni mir kako bi spremni dočekali utakmicu u subotu.