kolumbijac digao glas

Sramotni komentar Bayernove zvijezde; hoće li Kovač preživjeti ovaj udar?

05.10.2018 u 16:51

Bionic
Reading

Bivši hrvatski izbornik, a sada trener Bayerna, Niko Kovač, proživljava najteže dane od preuzimanja klupe bavarskog nogometnog diva

Sjajno odrađen posao na klupi Eintrachta iz Frankfurta, koji je kulminirao pobjedom u finalu njemačkog Kupa upravo na bavarskim velikanom, doveo je Niku Kovača na klupu Bayerna.

Po dolasku u München, Kovaču je sjajno krenulo, pa i Ligi prvaka nizao je pobjede. Sve dok 25. rujna kada je Augsburg osvojio bod na Allianz Areni. U ljdećem kolu stigao je prvi poraz, kod bivšeg Kovačevog kluba, Herthe, a da se sve dodatno zakomplicira pobirnuo se Ajax, u Ligi prvaka, osvojivši bod u Münchenu.

  • +25
Niko Kovač - novi trener Bayerna Izvor: Profimedia / Autor: Pixathlon/SIPA

Njemački Sport Bild otkriva kako je nakon tog remija, glas podigao James Rodriguez, jedna od zvijezda minhenskog kluba koja je u samo dvije utakmice krenula u početnoj postavi.

'Nije mu ovo Frankfurt', navodno je komentirao Kolumbijac, tvrdi Sport Bild, u trenutku dok Kovača nije bilo u svlačionici.

Njemački list također ističe novi detalj vezan uz Kovača kojim su nezadovoljni igrači Bayerna izuzev čestih rotacija.

'Sa svojim sunarodnjacima, bratom Robertom, trenerom vratara Tonijem Tapalovićem i bosanskim sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem Kovač često priča na hrvatskom, čak i ako su ostali u blizini, a mnogi to smatraju izrazom nepoštovanja. Jedan od trenera Peter Hermann isto nije oduševljen', piše Sport Bild.