OKLADE U NJEMAČKOJ

Kovač i dalje među favoritima za brzi otkaz u Bundesligi

20.07.2016 u 11:59

Bionic
Reading

Prema njemačkim kladionicama, Niko Kovač unatoč dobro odrađenom poslu u završnici sezone slovi kao jedan od favorita za trenera koji će prvi dobiti otkaz u novom izdanju Bundeslige...

Podsjetimo, bivši hrvatski izbornik preuzeo je Eintracht početkom ožujka, u trenutku dok je klub tonuo prema samom dnu. Uspio je kroz dodatne kvalifikacije osigurati opstanak u Bundesligi i tako si kupiti mir uoči novog izdanja njemačkog prvenstva koje počinje u kolovozu.

Iako je status Nike u Frankfurta trenutno prilično dobar, a njemački mediji o njemu pišu samo pozitivno, prema tamošnjim kladionicama i dalje je u uskom krugu favorita za brzi otkaz u uvodnim mjesecima sezone.

Naime, pri okladi 'koji će trener prvi dobiti otkaz u novoj sezoni Bundeslige' Niko Kovač po koeficijentu je četvrti favorit od 18 trenera, a veće šanse za rani odlazak kladionice daje tek glavnom favoritu, Werderovom Viktoru Skripniku (koeficijent 2.50) te Meieru i Kauczinskom iz malih klubova Darmstadta i Ingolstadta.

Kao najmanje vjerojatna opcija u ovoj okladi nalazi se Carlo Ancelotti na kojeg je koeficijent čak 501, gotovo deset puta veći nego na Kovača uz kojeg je koeficijent 6.