UOČI KOMBINACIJE

Kostelić traži razloge prvog podbačaja

29.01.2011 u 17:36

Bionic
Reading

Ivica Kostelić će u nedjelju kombinacijom u Chamonixu zatvoriti najuspješniji mjesec u karijeri, a velika serija sjajnih rezultata stala je tijekom subotnjeg spusta u kojemu je osvojio tri boda

Ivica je mirno odvezao stazu, no takva vožnja donijela mu je 28. mjesto. Konkurenti (iako je Cuche trenutno drugi u ukupnom poretku, realno najveće opasnosti su Svindal i Zurbriggen) nisu napravili puno više pa mjesta za brigu nema. Ipak, u nedjelju se vozi kombinacija i analiza neće izostati.

'Vožnja je bila dobra i čini mi se da nisam napravio neku veću grešku, ali nikako nisam zadovoljan kako su mi skije išle i moramo vidjeti gdje je danas bila greška', rekao je Ivica na cilju, a prenosi skijaški savez.

Natko Zrnčić Dim je ponovno 'opasno živio' i završio u snijegu, ali srećom na uzbrdici, pa se čak i uspio vratiti u balans i završiti utrku.

'Loše. Nisam uspio amortizirati grbu na najvećem zavoju, panorami, i pao sam na bok. Srećom, uspio sam se podići i završiti utrku, ali izgubio sam previše vremena', kaže Natko koji je padao na zadnje četiri spustaške staze.

Obojica će sutra voziti kombinaciju, a pridružit će im se i Dalibor Šamšal. Kombinacijski spust na rasporedu je u 11 sati i nadajmo se da će Ivica uspjeti reproducirati vožnje s treninga tijekom tjedna na kojima je zauzimao sedmo i peto mjesto.