KRITIKE ZBOG STAZE

Kostelić je senilan i nesposoban, ovo je bilo idotski!

22.02.2014 u 23:03

Bionic
Reading

Lavinu ljutnje sasuli su i Francuzi i Šveđani na račun Ante Kostelića i načina na koji je postavio drugu slalomsku stazu na Olimpijskim igrama u Sočiju. Naime, prvu vožnju oštro je kritizirao Ivica Kostelić, ali i tata Ante

Praktički cijela slalomska krema nije uspjela završiti drugu vožnju olimpijskog slaloma koju je postavio Ante Kostelić, otac hrvatskog skijaša Ivice. I dok su prvu vožnju oštro kritizirali tata i sin Kostelić, tvrdeći da je bila 'sramotna', sada su drugu vožnju kritizirali iz francuskog i švedskog tima.

Najdalje u kritici otišao je tehnički direktor francuske reprezentacije Fabien Saguez.

'Ovdje se dijelila zlatna medalja na stazi koja je bila tortura. Mi se tu suočavamo sa senilnim i nekompetentnim gospodinom koji je želio biti opak i to me jako boli. Nevjerojatno sam uzrujan i ljut i sve ovo mi se gadi', kazao je  Saguez te dodao:

'On ovo sve radi zbog osobnih interesa, a ne da bi promovirao skijanje. Koji osobni interesi? Ivica više nije u vrhu slaloma, a samo prvih 15 iz ovog slaloma dobiva bodove i zato je to napravio.'


Šveđani su također bili izuzetno ljuti na Antu Kostelića

'Ovo je bila šala. Potpuno me izludilo. To je bolesno i sve se pretvorilo u parodiju', kazao je Jens Byggmark, dok je njegov sunarodnjak bio još izravniji.

'To je parodija i potpuno idiotski kako je postavljena staza', kazao je Janne Blomqvist, komentator na švedskoj televiziji.

Kritikama se pridružio i Šveđanin Andre Myhrer koji je nakon prve vožnje bio u borbi za zlato, u drugoj je ispao te je ispalio iz topa.

'Ovo je smijurija. Kostelić je idiot! Sada vidim što se događa', sramotnim riječima se švedski skijaš obrušio na oca Ivice Kostelića.