Nike Mercurial Vapor IX

Kopačka koja igračima daje eksplozivnu brzinu: Čudo!

17.01.2013 u 14:56

Bionic
Reading

Nikeova Speed Control tekstura gornjeg dijela kopačke osigurava dodatno trenje i osjet dodira lopte kako bi se maksimalno iskoristili presudni trenuci u utakmici

U današnjoj igri temeljenoj na tehnici i brzini, sprint i sposobnost pretrčavanja u ravnoj liniji samo su neke od odlika vrhunskih nogometaša. Kombiniranjem inovacija i naslijeđa laganih kopački za brze igrače, nove Mercurial Vapor IX kopačke dižu tu tradiciju na višu razinu za igrače koji se, kako bi nadmašili protivnika, oslanjaju na brze pokrete kombinirane s eksplozivnom brzinom.

Mercurial Vapor IX kopačka napravljena je s potpuno novim gornjištem koje igračima pruža potporu i osjet dodira lopte kako bi mogli postići ubojitu kombinaciju brzine i vještine u trenucima kad im je to najpotrebnije. U bobičasto ljubičastoj, odnosno sunset narančastoj varijanti ove kopačke neće proći nezapaženo na terenu.

Nova NIKE-ova Speed Control tekstura gornjeg dijela kopačke daje igračima samopouzdanje pri velikoj brzini uz poboljšano trenje u kombinaciji s udobnim prianjanjem uz nogu, što su i inače karakteristike Mercurial kopački.

Gornji dio Mercurial Vapor IX kopački fiksira stopalo i onemogućuje nepotrebno pomicanje stopala, dok površinom minimalna i mekana zona oko gležnja pojačava udobnost, a samim time i performanse igrača.

INFO
Odlike Nike Mercurial linije kopački uvijek su bile inovacije koje su igračima omogućavale najbolji dodir s loptom i eksplozivnu brzinu

Odlike Nike Mercurial linije kopački uvijek su bile inovacije koje su igračima omogućavale najbolji dodir s loptom i eksplozivnu brzinu. Nova kopačka ima i teksturu za kontrolu lopte koja je omotana oko gornjeg dijela kopačke, omogućujući beskompromisno trenje kad je potrebno i savršeni osjećaj koji igraču treba.

Nikeova inovativna tehnologija All Conditions Control (ACC), odnosno kontrola u svim uvjetima igre, dodatno pomaže učinku igrača i osigurava kontakt s loptom bez obzira igra li se u mokrim ili suhim uvjetima.

Kada je cilj eksplozivna brzina, sve je u trakciji: dva čepa na peti omogućuju brzo odvajanje od travnate podloge, a asimetrični raspored čepova omogućuje eksplozivan start. Oštri bridovi kopačke režu teren omogućujući promjene smjera i brzine.

Mercurial Vapor IX također ima jedinstveni, lagani potplat napravljen od kombinacije dva različita komada staklenih vlakana te povećava fleksibilnost i reakciju kopački, omogućujući povrat energije igraču tijekom najbitnijih trenutaka utakmice.

Od svog originalnog lansiranja prije deset godina, Mercurial je uvijek vizualno odskakao. Odvažan i uzbudljiv, dizajn i boja nove kopačke uvijek su činile igrače koji ih nose prepoznatljivima, a novi Vapor IX u tome se ne razlikuje.

Mercurial Vapor IX kopačke u bobičasto ljubičastoj i sunset narančastoj boji biti će dostupne na Nike.com i kod prodavača širom svijeta od 31. siječnja.

Nike Mercurial Vapor IX S..