cirkusant kyrgios

Kontroverzni protivnik Borne Ćorića je pretjerao: Ovo ozbiljan tenisač ne radi

15.08.2018 u 16:57

Bionic
Reading

Uoči dvoboja Borne Ćorića i Nicka Kyrgiosa u Cincinnatiju svi se pitaju kakve će gluposti Australac izvoditi na terenu, s obzirom da je bio potpuno neozbiljan u meču s Denisom Kudlom...

Kyrgios je bez sumnje jedan od najvećih talenata u svijetu tenisa, no u posljednje vrijeme cirkusiranje na terenu mu je važnije od pobjeđivanja.

  • +11
Nick Kyrgios Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U Torontu je ispao odmah na početku turnira od Stanislasa Wawrinke, u meču u kojem mu je bilo važnije pokazati da može opaliti forhendom divlje i jače nego itko na svijetu, nego doći do trijumfa.

U Cinncinatiju je počeo još neozbiljnije pa se protiv Denisa Kudle pojavio u košarkaškim tenisicama da bi zatim shvatio da one teniske nema kod sebe, jer ih je ostavio u svlačionici.

Tijekom meča u nekoliko navrata je na silu izvodio udarac kroz noge, no impresionirani protivnik to nije znao kazniti.

Da mu je nebitno hoće li pobijediti ili izgubiti pokazao je kad je na meč loptu opalio drugi servis brzinom 215 km/h.

Loptica je ušla u teren i na kraju je Kyrgios iščupao pobjedu, ali protiv Borne Ćorića koji je ostavio jako dobar dojam u utorak protiv Medvjedeva to mu sigurno neće proći. Nick trenutno nije ozbiljan tenisač i naš talent koji je u Halleu nedavno na travi svladao Federera trebao bi ga zbog toga kazniti...