OPET U CENTRU PAŽNJE

Kontroverzni igrač Istre 1961 prijetio suigračima nožem

07.05.2014 u 13:03

Bionic
Reading

Josiel Alves de Oliveira opet je privukao pozornost hrvatskih medija, ali ne zbog nogometnog znanja, nego stvarima koje nemaju veze sa sportom

Brazilski ofenzivac proveo je noć u zatvoru, a nije dugo trebao da se otkrije što je napravio. Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila osnovanu sumnju da je 25-godišnji državljanin Brazila počinio kazneno djelo prijetnje na štetu tri osobe.

Sumnjiči ga se da je 6. svibnja u prijepodnevnim satima, u Ulici Marsovo Polje u Puli, uputio prijetnje smrću 30-godišnjaku iz Pule i 23-godišnjaku iz Metkovića. Također ga se tereti da je 5. svibnja, putem društvene mreže, slao poruke 24-godišnjakinji iz Medulina, u kojima je prijetio njoj i 30-godišnjaku iz Pule.

Kako saznaje Regional Express, kontroverzni nogometaš Istre 1961 Jo nakon svađe nožem je zaprijetio Borislavu Pilipoviću i Juri Obšivaču nakon čega je Pilipović pozvao policiju.


Iz NK Istre 1961 potvrdili su da se radi o njihovu igraču, kako će se protiv njega u najkraćem roku biti pokrenut stegovni postupak i da će biti drastično kažnjen zbog ovog incidenta.

Podsjećamo, kako je Brazilac u ožujku bacio Istrin dres nakon što je zamijenjen, pa ga je trener Igor Pamić prekrižio. No Jo se ispričao pa je vraćen u momčad. Nije dugo izdržao…