TKO POVJERUJE...

Kontroverzna ljubav o kojoj svi pričaju; supruga i menadžerica Wanda Nara otkrila kako je dobila u ruke karijeru Maura Icardija

03.01.2020 u 16:44

Bionic
Reading

Wanda Nara (33) otkrila je novinarima kako je postala menadžerica supruga Maura Icardija (26), ona tvrdi da ga je prijašnji agent iznevjerio

Priča oko Wande Nare svima je dobro poznata, bila je u braku s nogometašem Maxijem Lopezom s kojim je imala djecu, da bi na kraju završila u zagrljaju suigrača mu Maura Icardija s kojim je i danas. Kontroverzna veza koja je izazvala veliku buru u javnosti i punila novinske stupce i dalje traje.

Argentinka je preuzela sve konce u svoje ruke pa čak i karijeru Icardija, odnosno ona mu je menadžerica. Iako mnogi misle da ga je 'smotala' i da je Icardi zbog ljubavi njoj prepustio da vodi sve vezano uz njegovu karijeru ona tvrdi suprotno.

'Mauro je imao agenta kojem je potpuno i slijepo vjerovao, netko tko mu je bio kao drugi otac, ali ga je na kraju iznevjerio. Jednog dana dok je pokušavao kupiti apartman, Mauro je shvatio da je potpisao ugovor napravljen samo na engleskom jeziku s kojim je prodao prava fotografija samo svojem agentu. Moj suprug je bio ogorčen, osjećao je kao da ne može vjerovati nikome i želio je napustiti nogomet. Morao je obnoviti ugovor i neki su me klubovi kontaktirali kao posrednika', izjavila je Wanda Nara.

Je li ovo istinita izjava ili ne, svakome ostavljamo da sam procijeni...

  • +7
Nogometna menadžerica Wanda Nara Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI