POSAO S RIJEKOM

Konačna istina Cice Kranjčara o tome zašto Andrijašević ne igra u Dinamu!

21.02.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni izbornik, koji je na početku ove sezone vodio i Dinamo, Zlatko Cico Kranjčar, otkrio je u svojoj kolumni zašto je Franko Andrijašević, najbolji igrač MAXtv Prve lige, dobio priliku u Rijeci a u Dinamu - ne

Istina, nisu samo u Dinamu napravili previd jer ovaj je splitski veznjak olako pušten i iz Hajduka. Prošle sezone Andrijašević je nosio dres Lokomotive, gdje je bio na posudbi.

Sada Andrijašević igra za Rijeku, gdje je stigao i do laskave nagrade za najboljeg igrača MAXtv Prve lige, a s deset pogodaka trenutno drži i vodeće mjesto na listi najboljih strijelaca lige.

Ova Frankova 'eksplozija' očito je iznenadila mnoge jer da nije onda Andrijaševića ne bi tako lako puštali.

>> Andrijašević otkrio zašto je odbio milijune i ostao u Rijeci

Sada je svoj stav o transferu iz Dinama, iznio i Zlatko Kranjčar, koji je ljetos bio u prilici inzistirati na zadržavanju ovog igrača u 'modrom' dresu.

'Franka nisam bacio na transfer listu, nisam ga čak niti prekrižio kao kandidata za dres iako mu nisam bio spreman jamčiti veliku minutažu; samo sam se prilagodio zahtjevima klupske politike koja je po svaku cijenu željela dovesti Marka Leškovića i s njim zabetonirati obranu. Budući da je Rijeka inzistirala da ovaj 'deal' bude upakiran u formu 'novac plus Andrijašević' i da je sportski direktor Marijan Vlak blagoslovio takvu trampu, ostao sam bez manevarskog prostora', pokušao se opravdati Kranjčar.

Cijeli Kranjčarov komentar ove situacije pročitaje OVDJE.