SPEKTAKL PRED VRATIMA

Koliko bi Serena osvojila poena protiv Murrayja?

28.06.2013 u 21:24

Bionic
Reading

Američka tenisačica Serena Williams prihvatila je poziv te je izjavila da bi voljela odigrati meč protiv Britanca Andyja Murrayja.

Nakon što ga je jedan navijač izazvao na Twitteru rekavši mu kako je siguran da bi izgubio meč od Serene Williams, Škot Andy Murray je u svojoj kolumni za BBC predložio meč sa američkom tenisačicom.

'Nikada nisam razmijenio udarce sa Serenom, ali očigledno je sjajna tenisačica. Mislim da bi ljudima bilo zanimljivo vidjete duel izmedu tenisačice i tenisača', rekao je rekao je Murray, a prvoj tenisačici svijeta nije dugo trebalo da se našali na tu temu.

'Stvarno? On želi igrati sa mnom? Je li siguran? To bi bilo zabavno. Sumnjam da ću osvojiti poen, ali to bi bilo zabavno. Murray je jedan od trojice najboljih tenisača. Ustvari, definitivno ne želim igrati protiv njega, ali mislim kada bismo realizirali ovu ideju napravili pravi šou, a to bi bilo u redu', poručila je Amerikanka.

Murray je predložio da se taj meč igra u Las Vegasu, dok je Serena dodala kako bi njoj jedino bilo izvedivo igrati na zemlji. Iako, kaže, ni tada ne bi imala izgleda.