VEČERAS POČINJE LIGA NACIJA!

Kladi se bez rizika do 200 kuna, Favbet ti čuva leđa!

03.09.2020 u 14:25

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija vraća se u akciju! Liga nacija UEFA-e je pred vratima, najbolji od najboljih istrčat će na travnjake diljem Europe. Ulog je velik. Nogometni velikani poput Engleske, Francuske, Portugala, Njemačke i Španjolske borit će se za prvo mjesto u skupini, koje izravno vodi na Svjetsko prvenstvo

Kako bi uzbuđenje bilo još veće, na Ligu nacija se možete i kladiti putem Favbet online kladionice, odnosno besplatne aplikacije.

Njemačka - Španjolska 3.9. u 20:45

Liga nacija počinje sudarom nogometnih divova Njemačke i Španjolske. U međusobnim omjerima bolji su Nijemci. Slavili su 9 puta, Španjolci 7, a isti broj utakmica završio je neriješeno. „Elf“ je zabio 29 golova, dok je „Furia“ 24 puta tresla njemačku mrežu. U ovakvim susretima može biti svega, ali jedno je sigurno... Vatre će u Stuttgartu sigurno biti!

Tečajevi: 2.40 – 3.30 – 2.90

Favbet prognoza: vise od 2,5 gola 1,85

Italija – BiH 4.9. u 20:45

Susjedna Bosna i Hercegovina nema nimalo lak zadatak na početku nogometnog natjecanja europskih nacija. Pred njih će u Firenci istrčati talijanska reprezentacija, koja ih je do sada dva puta svladala, dok je BiH slavila samo jednom. Azzurri su uoči susreta u problemima. Na zadnjem treningu ozlijedili su se zvijezda reprezentacije Lorenzo Insigne te golman Alex Meret, ali navodno ozljede nisu ozbiljne. Bez obzira na to, Džeko i bosanski „Zmajevi“ morat će se dobro potruditi da sruše Talijane na domaćem terenu.

Tečajevi: 1.30 – 5.50 – 11.00

Favbet prognoza: HC -1.5  1.95

Portugal – Hrvatska 5.9. u 20:45

Svi očekujemo okršaj Hrvatske reprezentacije s Portugalom. U subotu će Dalićevi odabranici u Portu istrčati bez važnih karika. Kapetana Luke Modrića i Favbet ambasadora Ivana Rakitića, koji je u Španjolskoj rješavao klupski status. Bez njih neće biti lako, jer su Cristiano Ronaldo i društvo Hrvatsku do sad pobjeđivali 4 puta, i jednom su odigrali neriješeno. Hrvatska je od Portugala primila osam golova, a zabila samo jedan. Daliću i ekipi sigurno neće biti lako na vrućem gostovanju u Portu.

Tečajevi: 1.80 – 3.40 – 4.70

Favbet prognoza: Oba daju gol  1,95

Švedska – Francuska 5.9. u 20:45

Švedska će se teško nametnuti aktualnim svjetskim prvacima Francuskoj. Mbappe, Giezmann i ostatak ekipe zaista su moćni, zbog čega se za  Francuze lako može reći da su jedan od favorita za ostavanje Lige nacija. U međusobnim susretima Francuska je pobijedila 10 puta, Švedska 6, a nerješeno su odigrali 5 puta. „Galski pijetlovi“ mrežu su tresli 29 puta, a Šveđanima je to za nogom pošlo 21 put. Međutim, Švedska je domaćin, nije lak protivnik i zaista može biti svega na terenu.

Tečajevi: 5.50 – 3.50 – 1.75

Favbet prognoza: 1x  2.10

Danska – Belgija 5.9. u 20:45

Iako Danska igra na domaćem terenu teško će protiv moćne Belgije ostvariti pobjedu. „Danski dinamit“ se mora nositi s napadačima poput Hazarda, Lukakua i Mertensa, što zasigurno neće biti lako. Crveni vragovi su moćni, ali Danci su u međusobnim susretima bolji. Slavili su 6 puta, Belgijci 4, dok su 3 puta odigrali neriješeno. U svakom slučaju  očekuje nas još jedna uzbudljiva utakmica.

Tečajevi: 4.30 – 3.70 – 1.80

Favbet prognoza: 2  1.80