slavilo se u rijeci

Kek nakon uspjeha kojem je pljeskao i Šuker: Neki trebaju staviti flaster na usta

03.08.2017 u 08:11

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u srijedu su na svojoj Rujevici odigrali 0:0 protiv Red Bull Salzburga te sačuvali prednost koju su stekli pogotkom u gostima (1:1) i izborili plasman u play-off Lige prvaka

Ovu će godinu dugo pamtiti u Rijeci. Nakon naslova prvaka, a onda i dvostruke krune, nogometaši Matjaža Keka, slovenskog stručnjaka koji je još jednom dokazao svoje veliko nogometno znanje, stigli su pred vrata Lige prvaka.

Iako su gosti bili konkretniji, posebice u drugom dijelu, kada im je poništen i regularan pogodak, trener Rijeke vrlo je iskreno priznao.

  • +13
Rijeka - Red Bull Salzburg (uzvratna utakmica 3. pretkola LP-a) Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'Treba biti pošten i objektivan, oni su dominirali, ali mi smo pametno igrali, pogotovo u drugom dijelu', rekao je Slovenac i otkrio da mu je ovih 0:0 nije teško palo.

'Je li mi ovo najdražih 0:0 u karijeri? Pa znam da je ovaj rezultat napunio blagajnu, mislim da se previše pričalo o tome, stvorio se nepotreban pritisak na igrače, ali oni su sve istrpjeli'.

Na stadionu Rijeke bio je i predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je propustio biti na završnici prošlogodišnjeg prvenstva i Kupa kada su Riječani dva puta dizali pehare. Još jedan takav kiks nije si smio dopustiti.

No, nije se Kek osvrnuo na njega, nego na druge kritičare.

'Prva stvar koju želim je da Dinamo, Hajduk i Osijek prođu pa da se nekima stavi flaster na usta kad pričaju koliko je loše stanje u hrvatskom nogometu'.