žestoki odgovor

Karloviću je dosta uvreda i ismijavanja: Ovako je uzvratio nakon posljednjeg poraza!

11.06.2018 u 17:38

Bionic
Reading

Ivo Karlović je porazom započeo sezonu travnatih turnira nakon što je u nizozemskom Hertogenboschu izgubio od domaćeg igrača Robina Haasea s 6-7 (3), 7-6 (5), 3-6, a ubrzo nakon poraza žestoko je uzvratio na Twitteru jednom od pratitelja tenisa koji je ismijavao njegove igračke sposobnosti...

Karlović ni na travi više nije strah i trpet, ako je suditi prema turniru u Hertogenboschu u kojem je igrao u finalu prošle godine, no u 2018. godini ne bilježi slične uspjehe.

  • +3
ATP Houston, Ivo Karlović - Nick Kyrgios, 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

U dvoboju sa šestim nositeljem i 44. igračem svijeta nisu pomogla ni 24 as-servisa, a na Haaseov servis Ivo je bio bezopasan - u tri seta došao je tek do jedne 'break' lopte koju nije iskoristio. Nakon prva dva seta, koji su odlučeni u 'tie-breaku', odluka je pala u trećem setu kada je Haase napravio jedini 'break' u meču za 3-1 i nakon dva sata igre došao i do druge pobjede nad Karlovićem.

Zagrepčanin i Nizozemac su međusobno igrali još samo jednom - također u Hertogenboshu prije tri godine, a i tada je Haase bio bolji s 2-1 u setovima.

Iskusni 39-godišnji Div sa Šalate tijekom cijele karijere se mora nositi s uvredama i ismijavanjem njegovih igračkih sposobnosti na društvenim mrežama, a poraz od Haasea mu je teško pao pa je na Twitteru žestoko odgovorio korisniku koji je njegov tenis nazvao 'smećem'.

'A ti si čovjek loših manira i čini se kreten. Za to krivim tvoje roditelje,' napisao je Ivo Karlović koji nije jedna od zvijezda koje ignoriraju poruke običnih ljudi na društvenim mrežema. Možda bi trebao početi...