REAKCIJE trenera

Karlogan je dao zanimljivu izjavu, evo što sve zamjera igračima; Šafarić je ponosan

24.02.2024 u 18:11

Bionic
Reading

Nogometaši Varaždina i Hajduka u susretu su 24. kola SuperSport HNL-a igrali 1-1 (1-0), a svoje viđenje dali su treneri

Domaće je u vodstvo doveo Leon Belcar (40), a poravnao je Niko Kristijan Sigur (66). Varaždin je od 51. minute bio s igračem manje jer je Marko Dabro dobio drugi žuti karton, ali brojčanu nadmoć Hajduk nije iskoristio.

'Razočaran sam, ovo je korak unatrag. Trebali smo danas pobijediti. Na početku smo imali tu priliku Kalika, drugi dio prvog poluvremena mi se nije svidio. U drugom dijelu smo postigli taj pogodak, ali vezna linija nije odradila posao onako kako sam želio', rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan i dodao:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Utakmica je bila jako nervozna, to nam nije pomoglo. Trebali smo biti dovoljno iskusni i donijeti bolje odluke. Puno prekida i puno nervoze, ali to neću komentirati.'

Zadovoljniji je bio varaždinski strateg Nikola Šafarić…

'Odradili smo utakmicu na jako visokom nivou. Prvo poluvrijeme jako dobro, limitirali smo Hajduk na minimum. Ono što su imali, Zelenika je odlično branio. Jako sam sretan i imam puno razloga za zadovoljstvo', pričao je Šafarić te se dotakao atmosfere na stadionu na kojem je bilo rekordnih 10.390 gledatelja.

  • +22
Varaždin - Hajduk, SuperSport HNL, 24.2.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

'Rijetko se igra pred ovoliko ljudi. Većina je bila Hajdukovih navijača, ali upravo je to draž nogometa. Da pred toliko ljudi odigraš tako dobru utakmicu, posebno Belcar i Lusavec koji su po meni bili najbolji igrači danas.'