lakoćom protiv srbije

Karabatić postao svjestan kakav ga 'pakao' očekuje u srijedu

22.01.2018 u 20:40

Bionic
Reading

Francuska rukometna reprezentacija je u dvoboju drugog kola Skupine I svladala Srbiju 39:30 te praktički osigurala prvo mjesto u skupini odnosno plasman u polufinale

Kolo prije kraja drugog kruga Francuska ima maksimalnih 8 bodova i pobjede protiv Norveške (32:31) i Švedske (23:17), a u srijedu u zadnjem kolu igra protiv Hrvatske.

>> Najbolji strijelac Francuza iznenadio nas je odgovorom koga se najviše plaše od hrvatskih igrača

  • +3
Francuska - Srbija (EP u rukometu 2018) Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Nadali smo se da bi možda rukometaši Srbije mogli napraviti kakvo čudo te uzeti bod Francuzima, no to se nije dogodilo a Francuska je slavila 39:30.

'Odigrali smo dobru utakmicu, stigli do lagane pobjede i onda je i jasno da je trener Dinart mogao odmarati dio igrača', rekao je najbolji svjetski rukometaš Nikola Karabatić nakon pobjede nad Srbijom.

Naravno, svima je u fokusu rukometni 'el clasico', odnosno okršaj Hrvatske i Francuske, a koji je na rasporedu u srijedu od 2030 sati.

'Hrvatska ima odlične igrače, igra pred svojim glasnim navijačima i očekujem jako tešku utakmicu. Naravno, mi želimo pobjedu, ali sigurno je očekuju i Hrvati'.

Vas uz zagrebačku Arenu vežnu lijepe uspomene. U toj ste dvorani 2009. osvojili svjetsko zlato pobjedom nad Hrvatskom.

'Bilo je lijepo, baš kao što je i sada. Naš cilj je bio ući u polufinale, to smo ostvarili. Naravno, ne mislimo ovdje stati ni sada. Imamo odlične igrače, mlade, motivirani smo..', jasan je bio Karabatić.