ČOVJEK KOJI ZNA

Kapetan Bayerna otvoreno o Pepu i Mandži: Sve je jasno...

17.02.2014 u 11:35

Bionic
Reading

Kapetan europskog prvaka Bayerna Philipp Lahm dao je veliki intervju za tiskano izdanje Kickera u kojem se dotaknuo i hrvatskog nogometaša Marija Mandžukića

Naš je napadač izostavljen iz momčadi za prvu utakmicu proljetnog dijela Bundeslige protiv Borussije Mönchengladbach, a iz kluba su dali objašnjenje da je to rezultat njegova nedovoljnog zalaganja na treninzima. Vrlo je brzo trener Pep Guardiola 'pomilovao' Mandžukića koji je u zadnje tri službene utakmice u kojima je igrao postigao ukupno pet golova. Njemačke medije, međutim, i dalje zanima priča oko navodnog nezadovoljstva hrvatskog reprezentativca.

'Svaki se dan na treninzima borimo za mjesto u momčadi, svi imaju šansu dokazati se. I svatko mora prihvatiti trenerove odluke. Jedanaest igrača započinje utakmicu, a 18 ih je u momčadi. U takvoj će situaciju uvijek biti teških slučajeva. Ali to je zakon nogometa koji znamo odmalena,' rekao je Lahm.

Na Mandži je, kao i svim profesionalcima, da šute i 'trpaju', a on to radi izvrsno


Na pitanje je li kao kapetan razgovarao s Mandžukićem i Tonijem Kroosom o njihovom neprofesionalnom ponašanju, Lahm je odgovorio:

'Razgovaramo redovito. Tijekom godina sam razvio više rutine na tom području. A to uključuje i razgovore i razjašnjavanja s nezadovoljnim igračima.'