ŽELI LI GA NETKO?

Kakva pljuska bivšem Bilićevu ljubimcu!

25.01.2017 u 14:31

Bionic
Reading

Francuski reprezentativac i donedavno 'prva violina' Bilićeva West Ham Uniteda, Dimitri Payet, odjednom se našao u velikim problemima

Naime, dobre prošlosezonske igre te zapažen nastup na Euru u Francuskoj, razbuktali su planove u glavi Dimitrija Payeta. U to je vrijeme često bio spominjan kao igrač za najveće klubove, uz enormnu odštetu 'čekićarima' te očito i veliku plaću samom igraču.

Međutim, nekoliko mjeseci kasnije stvari su sjele na svoje mjesto. Olimypique iz Marseillea ostao je sâm među potencijalnim kupcima te nudi - za West Ham United - očito preskromnih 25 milijuna funti.

Uz sve to, nakon što je poručio da želi otići iz londonskog kluba, Slaven Bilić potjerao ga je iz momčadi, a leđa su mu okrenuli i suigrači.

Posljednji sastanak na razini klubova održan je tijekom srijede i stav je čelnika londonskog kluba da iznos koji nude Francuzi - nije dovoljan i da igrače ne puste. Također, Olympique je poručio kako neće ponuditi ni penija više od 25 milijuna funti.

U klubu nije dobrodošao, bivši suigrači su mu poručili kako kvari atmosferu i sada se Payet našao u velikom problemu jer već neko vrijeme nije u pravom trenažnom procesu. Samim time i u mogućnosti postavljati uvjete.