MARCA ZNA

Kakva je sudbina Luke Modrića u Realu?

03.05.2013 u 11:29

Bionic
Reading

Španjolski portal Marca je na svojoj službenoj stranici objavila tekst pod nazivom 'projekt Real Madrida za sezonu 2013/2014', u kojem izdvaja 11 igrača koje klub ni pod koju cijenu ne smije prodati

Na tom se popisu našlo ime i najboljeg hrvatskog nogometaša Luke Modrića, koji će, kako navodi Marca, biti uz Mesut Özila nositelj igre Reala u narednim godinama.

'Modrić i Özil rastu kao par i bit će glavni i odgovorni za stvaranje novog stila nogometa koji će gajiti Real Madrid', piše Marca.

Preostali igrači koje Real predstojećeg ljeta ne bi trebao prodavati su: Iker Casillas, Diego Lopez (vratari), Marcelo, Sergio Ramos, Raphaël Varane (braniči), Xabi Alonso, Sami Khedira (vezni), Cristiano Ronaldo i Karim Benzema (napadači).

Španjolski portal također vjeruje da će "projekt Real Madrida" i dalje biti vođen od strane karizmatičnog portugalskog stručnjaka Josea Mourinha. Naime, smatra se da Portugalac neće otići kao 'poražen' iz Reala, te da će naredne godine ponovno krenuti u lov na 10. europsku krunu 'kraljevskog kluba'.