ZAISTA NEVJEROJATNO

Kakav završetak! Ovo se prvi puta dogodilo u MMA-u, borac bio pred slavljem pa išao napraviti polugu i sam sebe pobijedio

10.06.2022 u 10:58

Bionic
Reading

Tadžikistanski MMA borac Muyasar Abutrobov bio je na putu da upiše pobjedu u svojoj drugoj profesionalnoj borbi protiv Magomeda Gadzhieva, ali...

On je krenuo na 'submission' kada se dogodilo nešto nevjerojatno, nešto se možda prvi put u povijesti dogodilo u profesionalnoj MMA borbi, piše Fight Site.

Borac je uhvatio protivnikov gležanj i krenuo raditi polugu, iako još nije potpuno jasno koju točno. Tada se zapetljao sam o svoje noge i ozlijedio se nakon čega je sudac prekinuo borbu, a to možete vidjeti OVDJE.

Kako se vidi na snimci Abutrobov je imao potpunu kontrolu nad protivnikom kojeg je držao prikovanim uz kavez i kažnjavao ga udarcima rukama i koljenima. Tada je iz samo njemu poznatog razloga krenuo napasti protivnikovu nogu i na kraju izgubio borbu, a Magomed Gadzhiev ni kriv ni dužan upisao pobjedu.

Borba se održala u bantam kategoriji za rusku MMA promociju Arena. Znali smo vidjeti do sada svakakve čudne stvari u MMA sportu i boksu, no ovako nešto je vjerojatno prvi put viđeno u borilačkom sportu.