baš ga žalimo...

Kakav udarac na ego Cristiana Ronalda: oglasili se iz još jednog kluba i poručili mu da nije u njihovoj viziji

19.08.2022 u 15:16

Bionic
Reading

Gotovo cijelo ljeto pisalo se o želji Cristiana Ronalda da napusti Manchester United. Jer Crveni vragovi nisu izborili Ligu prvaka, a Portugalca očito to natjecanje najviše 'pali'. Navodno je čak išao i gazdama kluba kako bi ih uvjerio da je vrijeme za rastanak, no novi trener Erik ten Hag o toj opciji niti ne razmišlja.

No, po Ronalda još je gora spoznaja da ga niti jedan od klubova kojima se nudio, ne želi.

Do sad su se spominjali Milan, Inter, Bayern, Chelsea, Real Madrid, PSG i Atletico Madrid.

U četvrtak pak medijskim je prostorom prostrujala vijest kako bi Portugalac ipak mogao u Njemačku, odnosno u dortmundsku Borussiju, koja je također sudionik Lige prvaka.

Ta je priča trajala manje od jednog dana, jer na tu se temu ovog petka obratio generalni direktor Žuto-crnih Hans-Joachim Watzke.

'Sviđa mi se Cristiano. Ideja o dovođenju Ronalda na Signal Iduna Park je atraktivna, ali nema kontakta ni s jedne strane. I zato na tu temu treba staviti 'točku', odnosno zaključiti je', kratak i jasan bio je Watzke.

Istovremeno, dio engleskih medija piše kako je Portugalac ipak odlučio ostati na Old Traffordu, te da je i on 'blagoslovio' dolazak Casemira iz Reala. Pa kad već ne može birati klub, onda barem da dobije na važnosti.