MOGLO JE BITI I GORE

Kakav šok za danskog rukometaša, hitno je poslan kući sa SP-a: Drago mi je da se otkrilo na vrijeme

Bionic
Reading

Bliži se susret odluke između Hrvatske i Danske (20.30), a naši suparnici su uoči utakmica druge faze po skupinama ostali bez lijevog vanjskog Lasse Mollera

I dok će Kauboji tražiti pobjedu kako bi produljili nadu za prolazak u četvrtfinale, aktualni svjetski prvaci pokušat će nastaviti nevjerojatan niz koji je zasad 19 utakmica bez poraza na SP-ima (18 pobjeda i remi).

Svima je jasno tko je favorit, a uoči večerašnjeg okršaja Danci su više bili zabrinutiji zbog moguće zaraze koronom nego od hrvatskih rukometaša. Na samom SP-u nisu imali pozitivnih slučajeva tako je jedini njihov zaraženi igrač bio Mads Mensah Larsen prije početka turnira.

Jedini njihov problem bila je ozljeda 26-godišnjeg Lasse Mollera, lijevog vanjskog Flensburga koji je ostao bez prilike da osvoji prvu medalju sa seniorskom reprezentacijom te će ostati samo na juniorskom srebru sa SP-a iz 2017. On se hitno vratio kući kako bi sanirao ozljedu lijeve potkoljenice…

'Drago mi je da je otkriveno na vrijeme, tako da šteta nije stigla porasti. Dečkima želim svu sreću i uspjeh u nastavku jer odlazim odavde s osjećajem da sam još uvijek dio tima i nastavit ću održavati kontakt s dečkima i dalje na turniru', rekao je nesretni Moller koji je na prvenstvu zabio tek jedan gol (Belgija).

  • +12
SP Katar 2022: Danska - Australija, 30.11.2022. Izvor: EPA / Autor: ABIR SULTAN
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal