LEBRON BIRA KLUB

Kakav rasplet! Svi žele najboljeg igrača svijeta

26.06.2014 u 13:35

Bionic
Reading

Ponajbolji igrač svijeta LeBron James od 1. srpnja, kada kreće tržnica NBA košarkašima, može izabrati bilo koji od 30 klubova

Jamesov agent Rich Paul obavijestio je klub da je njegov klijent odlučio iskoristiti opciju u ugovoru i raskinuti suradnju. Odrekao se time 20 milijuna dolara koliko bi dobio da je ostao pod ugovorom te postao slobodan igrač.

Dakako, to ne znači da ne može potpisati novi i poboljšani ugovor s Miamijem, ali je isto tako slobodan potpisati za bilo koji drugi klub. U posljednje se vrijeme nagađa da bi ga u svoje redove želio vratiti Cleveland, a po američkim se medijima spominje i da bi mogao završiti u Houstonu ili Chicagu.

James (29) NBA karijeru je započeo u Clevelandu u kojem se zadržao sedam sezona. No, kako s Cavaliersima nije uspio osvojiti naslov, 2010. je otišao u Miami gdje je s Dwyaneom Wadeom i Chrisom Boshom formirao 'veliku trojku'. U Miamiju je osvojio dva naslova, a put bi ga sada mogao odvesti u nekom drugom smjeru. Nedavni poraz u NBA finalu od Spursa sigurno je požurio ovu odluku...

Međutim, čelni čovjek Miami Heata Pat Riley još ne odustaje od ideje da zadrži LeBrona, a to će uspjeti samo ako mu dovede u društvo jednu superzvijezdu - recimo Carmela Anthonyja. Planove bi Miamiju, prema posljednjim informacijama, mogli pokvariti čelni ljudi LA Lakersa koji 35-godišnjem Kobeu Bryantu žele dovesti dvojac LeBron James - Carmelo Anthony. Kada je riječ o novcu, Lakersi bi, u slučaju da se tako poklopi nakon NBA drafta, imali 33 milijuna dolara za šoping, što bi moglo zadovoljiti apetite ova dva igrača. Nema sumnje kako nas nakon NBA drafta čeka jedno od uzbudljivijih ljeta kada je tržnica NBA košarkašima u pitanju.