već sjeo u avion

Kakav prevarant, prvo sve dogovorio s Romom, a onda otišao u drugom pravcu

24.07.2018 u 09:02

Bionic
Reading

Talijanski nogometni prvoligaš Roma objavio je u ponedjeljak popodne kako je dogovorio prelazak talentiranog brazilskog ofenzivnog veznjaka, 21-godišnjeg Malcoma, iz redova francuskog Bordeauxa. Navijači su već pohrlili prema aerodromu, a onda je stigao hladan tuš

'Klub može potvrditi kako je postignut dogovor s Bordeauxom vezan za transfer Malcoma. Do završetka posla preostaje još da igrač dogovori osobne uvjete te obavi liječnički pregled. On će vrlo brzo doputovati u Rim kako bi završio transfer', objavila je Roma i izazvala velik interes među navijačima.

Međutim, oni koji su došli na Fiumicino, odnosno rimski aerodrom Leonardo da Vinci, nisu imali razloga za slavlje. Jer gospodinu Malcolmu obratili su se iz Barcelone i on je otišao u posve drugom pravcu.

Svi su ostali šokirani kada su saznali da neće doći te da se predomislio nakon što je saznao da ga želi Barcelona.

Katalonski klub je u posljednji trenutak odlučio uključiti se u borbu za ovog nogometaša te poslati bolju ponudu od Rome koja je stopirala transfer. Bordeaux je prvobitno prihvatio ponudu Rome od 36 milijuna eura, ali su promijenili mišljenje jer Malcom nije ništa potpisao, a stigla je unosnija ponuda.

Barca je za ovog krilnog nogometaša ponudila 41 milijun eura plus dodatne bonuse. Na Camp Nouu su se odlučili na ovaj potez jer više ne žele čekati Chelsea i odluku oko eventualnog transfera Williana.

Malcom je u Bordeaux stigao iz Corinthiansa u siječnju 2016. godine te je u 96 nastupa postigao 23 pogotka za francuski sastav.

  • +2
La Liga, Barcelona - Real Sociedad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia