TATA OTKRIO KAMO ĆE SIN

Kakav preokret oko Lionela Messija; Saudijci su sigurno bez teksta

05.06.2023 u 20:17

Bionic
Reading

Oko Argentinca Lionela Messija već se tjednima vrte razne verzije oko nastavka karijere. Ona koja je djelovala 'najozbiljnije', a bila je to opcija da sljedećih godina igra u Saudijskoj Arabiji čini se da 'pada u vodu'

U subotnjem okršaju protiv Clermonta, Lionel Messi zadnji je put nosio dres PSG-a.

I činilo se kako će prihvatiti 'suludu' ponudu iz Saudijske Arabije, tešku 400 milijuna eura po sezoni. Očekivali su mnogi kako će uživati u novim okršajima dva stara znanca, odnosno Portugalca Ronalda i slavnog Argentinca.

Međutim, koliko su Messija željeli u Saudijskoj Arabiji, toliko su ga htjeli i u Barceloni. No sve do sada nisu mogli stupiti u pregovore jer su bili preko 'salary capa' LaLige.

Barcelona je dostavila plan planiranih ulaznih i izlaznih transfera, te im je vodstvo LaLige dalo dozvolu za dovođenje Messija.

Predsjednik Barce Joan Laporta pozvao je Messijevog oca i menadžera Jorgea u svoj dom na pregovore, a do toga je i došlo u popodnevnim satima.

Po izlasku iz Laportine kuće Jorge Messi je dao kratku izjavu za medije kojom je potvrdio da je samo pitanje trenutka kada će Lionel ponovo postati član Blaugrane.

'Lionel se želi vratiti u Barcu, a i meni se sviđa ideja o njegovom povratku. Uvjeren sam da će se Leo moći vratiti', jasan je bio Messijev otac.