Slovenac ne štedi

Kakav luksuz; utučeni Dončić doma se vratio privatnim avionom, a to je masno platio!

14.04.2023 u 08:51

Bionic
Reading

Slovenski košarkaš Luka Dončić već se vratio u Ljubljanu nakon što sa svojim Dallas Mavericksima nije uspio izboriti doigravanje za NBA prvaka

Iako je Dallas sjajno ušao u sezonu – a uz to je 24-godišnji Luka Dončić briljirao na terenu i bio je legitimni kandidat za MVP-a (najkorisnijeg igrača) –njegove dvije ozljede te velika zamjena igrača (stigao im je Kyrie Irving!) odvele su klub u krivom smjeru.

Razočaran nakon preranog završetka sezone Dončić se u rodnu Sloveniju odlučio vratiti sa stilom pa je tako odlučio unajmiti luksuzni privatni avion. Cijena? Navodno ga je taj izlet u Ljubljanu koštao oko 150 tisuća eura. Kako pišu slovenski mediji jedan sat leta tim avionom plaća se oko 15 tisuća eura!

Avion Gulfstream G650 Izvor: Profimedia / Autor: Lexani Motorcars / Ferrari / Profimedia

No, obzirom na to da je Dončić ove sezone u Dallasu imao plaću od 37,1 miljuna dolara te uz to ima i bogat višegodišnji ugovor za tvrtku Nike vrijedan 100 milijuna dolara, odlučio je sebe, obitelj i prijatelje počastiti čistim luksuzom. Naravno. Među putnicima je bila i njegova djevojka Anamaria Goltes.

Podsjetimo, u ljeto 2021 Dončić je potpisao za Dallas novi petogodišnji ugovor kojim ima garantiranih 207 milijuna dolara.

Primjerice, sljedeće sezone u Dallasu će imati godišnju plaću od čak 40 milijuna dolara i ući će u društvo odabranih.

Kako se doznaje, luksuzni avion Gulfstream G650 kojim se Dončić vratio u Sloveniju košta oko 60 miliona dolara i može primiti maksimalno 19 putnika. Avion je čisti luksuz i u njemu se gosti osjećaju kao u hotelu. Uostalom, priloženi video o ovom luksuznom avionu dovoljno govori.

Nakon kratkog odmora u Sloveniji za očekivati je kako će Dončić uskoro posjetiti svoj omiljeni otok koji se nalazi u Hrvatskoj, a to je Krk. Naime, poznato je kako je od malena ljetovao s obitelji u mjestu Punat i uvijek se tamo rado vraća.

Prošlog ljeta na Krk je stigao sa stilom u sportskom automobilom Lamborghini Urus Mansory, čija je vrijednost između 400 i 500 tisuća dolara.