KIDD O ODLUCI KLUBA

Momčad je gubila, a oni su pucali od smijeha: Svjesno smo učinili korak unatrag

08.04.2023 u 13:40

Bionic
Reading

'Poslovne su odluke nekada vrlo teške, ali morate ih donositi', rekao je trener košarkaša Dallasa Jason Kidd o odluci s klupskog vrha, a ona je glasila da momčad odustaje od ovosezonskog doigravanja.

Dallas se u završnici sezone NBA lige borio ne bi li dohvatio jedno od mjesta koje osigurava igranje 'play-in' utakmica.

No, u noći s petka na subotu, kada je Dallas na svom parketu igrao protiv Chicaga, u utakmici koja je bila biti ili ne biti za Dallas, klub je odlučio na parket poslati rezervnu momčad.

Najbolji igrač Luka Dončić nije više igrao nakon početka druge četvrtine, a uopće nisu zaigrali ni Kyrie Irving, Tim Hardaway Jr. i Maxi Kleber pod objašnjenjem kako su ozlijeđeni. Poraz protiv Chicaga time je i definitivno spustio rampu Dallasu prema doigravanju.

'Ovdje u Dallasu se želi izgraditi momčad prvaka, ali smo svjesno na tom putu ovom prilikom napravili korak unatrag. Moramo poštovati odluke čelnih ljudi, a ovaj put je odluka bila takva. Vjerujemo našem vodstvu i vjerujemo kako mogu posložiti sve kockice kako bi se u Dallasu rodila šampionska momčad. Taj proces počinje točno ovog dana kada smo izgubili ovu posljednju utakmicu', rekao je trener Dallasa Jason Kidd.