transfer stoljeća

Neočekivani odgovor Zidanea na pitanje o mogućem dolasku Neymara u Real Madrid

11.05.2018 u 15:42

Bionic
Reading

Trener Real Madrida maksimalno je koncentriran na završnicu sezone, 'kraljevski klub' u španjolskom se prvenstvu bori za 'časno' drugo mjesto iza Barcelone. No, vrhunac sezone je ipak 26. svibnja kad u Kijevu Real igra finale Lige prvaka protiv Liverpoola. No sve u Španjolskoj, a i šire, zanima samo jedno...

Real u pretposljednjem kolu španjolskog prvenstva u subotu (12. svibnja) dočekuje Celtu, važna je to utakmica za 'kraljeve' koji sezonu žele završiti na drugom mjestu. Cristiano Ronaldo je ozlijeđen i trener Zinedine Zidane čuvat će ga za finale Lige prvaka. No, do obračuna s Liverpoolom ima još 14 dana...

Sve u stvari zanima samo jedna informacija - dolazi li Neymar u Real? I ako dolazi, kako će se uklopiti na terenu s Cristianom Ronaldom?

'Neymar i Ronaldo sigurno bi mogli igrati skupa. Dobri igrači poput njih uvijek mogu igrati skupa...', kazao je Zidane i za tu tvrdnju poslužio se osobnim primjerom:

'Sjećam se da su istu stvar svojedobno govorili za mene i Djorkaeffa, da ne možemo igrati skupa. Kakva glupost, pokazali smo svima da u našoj igri ima kemije!'

OK, Ronaldo i Neymar mogu zajedno na terenu u istoj momčadi... Ali, znači li to da Neymar definitivno dolazi u Real?

'Osobno ne znam pregovaraju li klupski čelnici s Neymarom', oprezan je u odgovoru bio Zidane koji je dometnuo:

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'A nisam se ni čuo s Neymarom...'

Neki sumnjaju kako bi njegov dolazak mogao unijeti razdor u svlačionici Reala, nešto slično se dogodilo kad je Brazilac stigao u PSG?

'Nije ovo vrijeme za raspravu o takvim stvarima, čini mi se da netko preko Neymara želi sada unijeti nemir u našu svlačionicu. Neću to dozvoliti', odlučan je Zidane.

  • +9
Cristiano Ronaldo - zvijezda Real Madrida i portugalske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Svima je jasno da se takvi veliki transferi odrađuju u tajnosti, nitko nije lud priznati da pregovara s najskupljim svjetskim nogometašem, posebice kad sezona još nije gotova. Real čeka finale Lige prvaka, Neymar je u ovom trenutku 'nevažna' tema.

'Pričekajmo kraj sezone, nadam se da će sve završiti u našu korist pa će onda i ostale teme doći na red. Pustimo Neymara, moramo se pripremati za finale Lige prvaka...', zaključio je Zinedine Zidane.