PODRŠKA SVOJIMA

Kada govori o Hajduku Slaven Bilić kaže 'mi'; posjetio je Poljud i iskreno rekao što očekuje u finalu Kupa protiv Rijeke, a dotakao se i navijača

19.05.2022 u 08:48

Bionic
Reading

U posjet Hajduku u srijedu je stigao nekadašnji kapetan i trener Bijelih Slaven Bilić koji se na Poljudu sastao s predsjednikom Uprave Lukšom Jakobušićem, sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom i trenerom Valdasom Dambrauskasom

U posjet Hajduku u srijedu je stigao nekadašnji kapetan i trener Bijelih Slaven Bilić koji se na Poljudu sastao s predsjednikom Uprave Lukšom Jakobušićem, sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom i trenerom Valdasom Dambrauskasom.

Bivši izbornik koji je jednom rekao kako je Hajdukov dres tonu težak, je prisustvovao treningu prve momčadi koji je održan na pomoćnom terenu Poljuda te je pružio podršku hajdukovcima u finišu aktualne sezone. Posebno se zadržao u razgovoru s igračima koje je nekada vodio u reprezentaciji i klubovima - Lovrom i Nikolom Kalinićem te Filipom Krovinovićem.

'Razlog mog posjeta je taj što sam želio dati podršku klubu te da porazgovaram s predsjednikom, sportskim direktorom i da se upoznam s trenerom Dambrauskasom. To smo već dugo planirali, moja želja je bila doći ovdje uoči završetka sezone. Čestitam Hajduku na jednoj jako dobroj sezoni koja može završiti na još bolji način. Put je pravi i to svakako treba pozdraviti', istaknuo je Slaven Bilić prilikom posjeta klubu. Prokomentirao je i nadolazeće finale Kupa u kojem se sastaju Hajduk i Rijeka.

Kada govori o Bilima Bilić govori u prvom licu množine:

'Očekujem nervoznu utakmicu. Finala su rijetko kad lijepa, rijetko kada je to lepršav nogomet. Rijeka je pokazala na Poljudu da može biti opasna. Rijeka je Hajduku dugoročni problem. Na Rujevici smo mi bili bolji. Rekao bih da bi Hajduk trebao iskoristiti atmosferu i navijače, ali atmosfera je svaki put bila odlična, a rezultat nije bio dobar. Oba kluba imaju odlične trenere i nadam se da će Hajdukov trener naći način da ponovi Rujevicu', zaključio je Bilić.

Utakmica finala Kupa će se odigrati na Poljudu 26. svibnja s početkom u 19 sati (HNTV, MAXtv).

  • +5
Hajduk - Istra, 14.5.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL