TATA SE NE ŠALI

Ultimatum Juventusu: Ako želite mog sina, kupite mi traktore!

21.06.2017 u 17:16

Bionic
Reading

Jedan od najvećih nogometnih talenata svijeta, 17-godišnji Moise Kean mogao bi poput Gianluigija Donnarumme izdati klub koji ga je stvorio ako njegovom ocu Juventus ne dostavi traktore u Obalu Bjelokosti...

Radi se o sjajnom napadaču kojeg je hrvatska publika upoznala na nedavno kod nas održanom U-17 prvenstvu, a njegov je pogodak donio pobjedu Italiji protiv naše reprezentacije.

Iako je rođen u Italiji, Moise Kean još uvijek nema seniorskih nastupa za talijansku reprezentaciju pa još uvijek može zaigrati i za Obalu Bjelokosti, zemlju iz koje dolazi njegov otac, što bi bio veliki udarac za 'azzurre'.

Upravo taj otac postao je zvijezda u Italiji ovih dana, jer je u intervjuu za Tuttosport zatražio od Juventusa da mu dostavi traktore koje mu je klub obećao, inače ništa od produžetka ugovora s njegovim sinom. Naime, torinski klub ponudio je sinu 700 tisuća eura godišnje, ali bez dostave mehanizacije u Afriku.

'Juventusova ponuda je u redu, ali želim nove traktore koje su mi obećali,' kaže Moiseov tata, a u cijelom poslu je i menadžer Mino Raiola koji ima prste u slučaju Gigija Donnarumme, Milanovog dragulja koji se ovog ljeta pretvorio u 'izdajnika' i želi pobjeći iz kluba koji ga je stvorio, bez adekvatne odštete.

Ako i maloljetni Moise krene istim putem i to zbog traktora, bit će to krajnje bizarno..