LUKA OPET NA METI

Juventus nudi Iaquintu u zamjenu za Modrića

13.12.2008 u 17:23

Bionic
Reading

Juventus i dalje ne odustaje od Luke Modrića. Nakon nekoliko tjedana medijskog zatišja oko mogućeg prelaska Luke Modrića iz Tottenhama u Juventus, u subotu se ponovno sve aktualiziralo

Duže vrijeme se po talijanskim i engleskim medijima piše da je Juventus zainteresiran za dovođenje hrvatskog reprezentativca Luke Modrića. Prema najnovijim informacijama koje donosi Tuttosport, sportski direktor 'stare dame' Alessio Secco je bio u Londonu, gdje je razgovarao o transferu Luke Modrića.

Sportski direktor Juventusa sastao se s trenerom Tottenhama Harryjem Redknappom, s kojim je pregovarao o trampi koja bi uključivala odlazak napadača Vincenza Iaquinte u zamjenu za Luku Modrića.

Kako prenosi isti list, Redknapp je priznao da se Modrić nije snašao u Engleskoj, a s obzirom da su ga 'spursi' platili 20 milijuna eura, od hrvatskog se veznjaka očekivalo više nego što je dosad pružio.

Ovo nije prvi put da mediji pišu o mogućem dolasku Luke Modrića u Juventus, iako je prošlo tek pola sezone otkad je Dinamo zamijenio Tottenhamom. S obzirom da su te priče prestale kada je veznjak Werdera Diego bio na korak do potpisivanja ugovora s Juveom, činilo se da su se u Torinu ohladili od Luke, no očito nije tako.