kakvi amateri!

Jürgen Klopp poludio na klupsku administraciju; Liverpoolu je u posljednjim trenucima prijelaznog roka propao važan transfer

01.02.2022 u 15:32

Bionic
Reading

Sve je bilo dogovoreno, mladi ofenzivni veznjak Fulhama, Portugalac s engleskom putovnicom Fabio Carvalho (19) praktički je bio novi igrač Liverpoola koji je za njega platio 10 milijuna eura. No, zbog 'papirologije' će Carvalho ipak ostati u Londonu, barem do kraja ove sezone...

Nevjerojatno je ono što se na Anfieldu događalo u posljednjim satima zimskog prijelaznog roka. Liverpool je bio na korak do fantastičnog posla, ali na kraju je sve propalo...

Naime, 'redsi' su sve dogovorili s Fulhamom. Za njihovog mladog ofenzivnog veznjaka Fabia Carvalha (19), Portugalca s engleskom putovnicom, platili su odštetu od čak 10 milijuna eura. Na ovom je transferu insistirao baš Jürgen Klopp, trener Liverpoola želio je Carvalha u svojoj momčadi odmah, pa su klubovi posljednjeg dana prijelaznog roka zgotovili dogovor i transfer je već bio potvrđen.

No, za sada nitko ne zna gdje je 'zapelo', ali Fulham i Liverpool nisu na vrijeme riješili papirologiju te je transfer - barem u ovom prijelaznom roku - propao! Da, administracija je negdje zakazala, a sam je Jürgen Klopp bio izuzetno ljutit kad je saznao zbog čega je ostao bez toliko željenog pojačanja!

Njemački je stručnjak poludio na klupsku administraciju, jednostavno mu nije jasno kako se takva situacija može dogoditi klubu kao što je Liverpool.

I tako je mladi Carvalho na kraju ipak potpisao petogodišnji ugovor za Liverpool, ali kako klubovi nisu stigli završiti papirologiju prije ponoći do kraja sezone mora ostati - sada na posudbi - u Fulhamu!

Realno, u Londonu su sretni takvim raspletom jer je Carvalho ove sezone zabio sedam golova u 19 odigranih utakmica, a Fulham se i dalje bori za povratak u Premier ligu.