mnogi su se ponadali

Jürgen Klopp ovim je izjavama jasno dao do znanja što će raditi kad napusti Liverpool

27.01.2024 u 12:08

Bionic
Reading

U petak je Jürgen Klopp sve šokirao objavom kako na kraju ove sezone napušta momčad Liverpoola. I odmah su krenula nagađanja gdje će njemački trener nastaviti karijeru

Iako je Jürgen Klopp (56) kao jedan od razloga svog odlaska s klupe Liverpoola naveo 'zamor materijala', odmah su krenula nagađanja koju će to momčad preuzeti u budućnosti.

'Radi se o tome da sam, kako da to kažem, na izmaku snaga. Sada nemam problema, očito, znao sam već duže da ću to morati objaviti u jednom trenutku, ali sada sam sasvim dobro. Znam da ne mogu raditi posao opet i opet i opet i opet...', pokušavao je pojasniti odluku o odlasku Jürgen Klopp te dodao:

'Dobro sam. Zdrav sam, onoliko koliko se može biti u mojim godinama...'

Sigurno je da će Klopp uzeti najmanje godinu dana pauze, pa onda razmisliti o novom angažmanu. Ali neki su mu već sad pronašli novi posao, povezuje ga se s preuzimanjem Barcelone ili Real Madrida, a na klupi bi ga vrlo rado vidjeli i neki engleski velikani. 

No, Klopp je ovim izjavama mnoge razočarao jer je jasno dao do znanja koje momčadi nikad neće voditi.

'Nisam razmišljao o bližoj budućnosti i novom poslu jer nisam imao vremena za to. Što će se dogoditi u budućnosti sada ne znam, ali niti jedan klub, niti jedna reprezentacija mi nije zanimljiva u sljedećih godinu dana. Da, ako me sad pitate: ‘Hoćeš li ikada više raditi kao menadžer?’, rekao bih vam NE. Ali očito ne znam kako ću se osjećati jer nikad nisam imao ovakvu situaciju', kazao je Klopp pa nastavio:

'Ali ono što sigurno znam - nikad, baš nikada neću voditi drugi klub u Engleskoj osim Liverpoola, 100 posto! Čak i da nemam što za jesti, to se neće dogoditi!'