PRIPREME DINAMA

Jurčića ne brine Partizan, već teren na Pohorju

Bionic
Reading

U uredima Dinama u ponedjeljak će se krojiti konačni popis putnika na pripreme plavih koje započinju 14. lipnja

Trener Krunoslav Jurčić s gazdama će, braćom Mamić, pokušati prvo riješiti pitanje dolaska potencijalnog stoperskog pojačanja, ali onda i odlučiti tko će sa sadašnjeg popisa igrača prve momčadi otpasti.

Plavima će na Pohorju susjed biti beogradski Partizan, kao što im je bio i na pripremama u Turskoj.

'Nisam znao da će i oni biti gore', kaže Kruno, te se raspitivao kakvi su tereni na Pohorju, načuo je da su dosta tvrdi, a to mu se ne bi svidjelo. Koliko smo uspjeli vidjeti, bili su jako dobri, i Ćiro Blažević bio je zadovoljan kad je ondje bio s kineskim klubom koji je vodio.

Naime, 14. lipnja počinju pripreme za novu sezonu.

Igrači Dinama dva dana će trenirati u Maksimiru, a 16. lipnja ekipa i stručni stožer idu na Pohorje. Modri će se tamo zadržati gotovo tjedan dana, točnije do 22. kada se ekipa vraća u Zagreb. Osim pretrčanih kilometara i kilometara te uigravanja, na Rogli će posebno zanimljiv biti 20. lipnja (ponedjeljak) kada se održava ždrijeb 2. pretkola Lige prvaka odnosno kada će Modri saznati svog prvog europskog protivnika.

Nakon što se ekipa i stručni stožer 22. vrate u Zagreb, na drugi dio priprema u blizinu Maribora ide se 26. lipnja. Modri će tamo ostati dulje nego na Rogli i ekipa se 5. srpnja vraća u Zagreb. Naravno, ubrzo nakon povratka Modre čeka prvi europski nastup, a kratko iza toga počinje i HNL.