KRUNO NIJE PLAĆENIK

Jurčić: U dobrom štimungu dočekujemo Hajduk

12.05.2009 u 13:54

Bionic
Reading

Dinamov trener Kruno Jurčić uživa posljednjih dana. Osim što njegova momčad igra dobro, gotovo sigurno osvojio je naslov prvaka, a i navijači mu skandiraju. U takvom raspoloženju, u srijedu će dočekati Hajduk u prvoj finalnoj utakmici Kupa

Nakon što je u nedjelju navečer Hajduk poražen na Kantridi, Dinamov trener mogao je početi slaviti osvajanje naslova prvaka. Neki su mediji napisali i da je počeo zbrajati kune koje bi trebao dobiti kao premiju. Međutim, trener Jurčić, dan uoči prve finalne utakmice Kupa, ipak je malo 'podviknuo' na novinare.

'Nisam došao zbog premije i novaca, ne postoje dodatne nagrade ni za Kup ni za prvenstvo. Ne želim da me se prikazuje kao plaćenika', rekao je Jurčić.

Dinamo se za utakmicu s Hajdukom priprema u Čatežu, ali i u dobrom raspoloženju. Za razliku od svog suparnika.

'Drago mi je da utakmica dolazi dok smo u dobrom štimungu. Normalno da loši rezultati utječu na Hajduk, no očekujem da će imati dodatni motiv da osvoje bar jedan naslov', a kao posebno opasne Jurčić je izdvojio Kalinića, Ibričića, Gabrića i Tomasova.

Uoči utakmice, za koju su i trener Jurčić, ali i kapetan Bišćan izjavili da ulaze kao favoriti, istaknuo je da je jedino važno ne primiti gol.

'Dobro je to što momčad za susret s Hajdukom ne treba posebno motivirati. Što se tiče same utakmice, bit će dobro sve ako ne primimo gol. Iako osobno želim pobjedu bez primljenog gola', završio je trener koji je prvi nakon Josipa Kuže doživio skandiranje Bad Blue Boysa:

'Skandirali su mi u Puli i Koprivnici. Vjerojatno navijači prepoznaju moju predanost poslu.'