MAMIĆ NA KOLJENIMA

Jurčić: Igra Temišvara nam ne odgovara

02.10.2009 u 12:11

Bionic
Reading

Momčad Dinama u srijedu ujutro je otputovala u Rumunjsku gdje je u četvrtak čeka ogled drugoga kola Europske lige protiv Temišvara. Već sam početak puta krenuo je loše jer je pao sustav za čekiranje karata, tako da su nogometaši morali čekati na Plesu

Kako to obično i biva, sedma sila je dočekala 'modre' na Plesu, no trener Jurčić nije bio previše razgovorljiv, ali ipak se zna da će Filip Lonačarić biti prvi vratar Dinama u utakmici protiv Temišvara.

'Idemo u Rumunjsku odigrati što bolju utakmicu, protiv tvrde momčadi kakva nam ne odgovara. No dat ćemo sve od sebe da pokažemo svoju kvalitetu. Temišvar igra tvrdo, stvaraju malo šansi, ali i malo golova primaju. Za razliku od utakmice s Lokomotivom, u Rumunjskoj ću napraviti tek dvije izmjene', kazao je strateg 'modrih' o šansama svoje momčadi protiv Temišvara.

Dinamo je u prvom kolu izgubio u Zagrebu od Anderlechta, tako da je dobar rezultat u Rumunjskoj praktički imperativ.

'Naš cilj je skupiti što više europskih bodova i od toga ne odustajemo', smatra Jurčić te dodaje da njegova momčad nije na vrhuncu forme, no da je zadovoljan spremom svojih nogometaša.

Kao zanimljivost pred put u Rumunjsku valja istaknuti da je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić na koljenima pozdravio novinara Jutarnjeg lista Tomislava Židaka.