BILO BI LIJEPO

Juniorski nogometni Euro na Istri i Kvarneru?

08.10.2014 u 20:20

Bionic
Reading

Predsjednik HNS-a Davor Šuker izjavio je u srijedu da je Savez prijavio Rijeku i Pulu za domaćine Europskog prvenstva za igrače do 19 godina, koje bi se trebalo održati 2018. godine, objavio je internetski portal Hrvatskog nogometnog saveza

'Moramo dati mladima da igraju i s tim u vezi moram istaknuti da smo prijavili Rijeku i Pulu kao domaćine Europskog prvenstva za igrače do 19 godina 2018. godine. Nadam se da ćemo biti domaćini tog EP-a i da ćemo ovdje, gdje sada prolaze bageri i kamioni, sjediti na tribinama u lijepom ozračju i gledati kako Hrvatska pobjeđuje,' izjavio je Davor Šuker prilikom obilaska gradilišta budućeg trening centra NK Rijeke.

HNS planira da se EP 2018. igra na stadionima NK Rijeke, Istre 1961, Uljanika i na Kostreni, a odluku o domaćinu UEFA će donijeti u siječnju 2015. godine.

'Bila bi velika stvar za hrvatski nogomet kada bismo dobili domaćinstvo tog natjecanja. Učinili smo maksimum u svojoj kandidaturi, vjerujemo da ispunjavamo sve Uefine zahtjeve. Svjesni smo jake konkurencije, ali imamo razloga vjerovati u pozitivan ishod,' rekao je tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak.