HRABRI IVIĆ

Junak pobjede nad Mađarskom najavio veliki rezultat!

15.01.2017 u 16:19

  • +55

SP u rukometu, skupina C, 2. kolo: Hrvatska - Mađarska

Izvor: Reuters / Autor: Charles Platiau

Bionic
Reading

Hrvatska muška rukometna reprezentacija iz dvije utakmice ima i dvije pobjede na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, u skupini C svladani su Mađarska i Saudijska Arabija, a sljedeća dolazi Bjelorusija u ponedjeljak.

Hrvatski vratar Filip Ivić koji je sjajnim obranama u drugom dijelu presudio Mađarskoj složio se da prvi dio utakmice nije bio na dobroj razini.

'Iza nas je teška i zanimljiva utakmica protiv Mađarske. Mađari su na stisli u prvom poluvremenu, a mi smo imali mnogo promašenih šuteva. U drugom dijelu smo obranu digli na viši nivo, stisnuli smo sredinu i zasluženo smo pobijedili. Bjelorusija nije nimalo lagan protivnik. Danas svi igraju rukomet i sigurno neće biti lako. Imamo slobodan dan da se dobro pripremimo i odradimo još jedan trening', rekao je Ivić pa nastavio.

'Turnir je dugačak i nema mjesta za euforiju, ali mislim da s ovakvom igrom i još ponekim popravcima u napadu i obrani možemo daleko dogurati. Znam dosta igrača iz Meškov Bresta, kako igraju, ali uz dobru analizu s Venijom mislim da ćemo se i mi vratari dobro pripremiti', zaključio je o Bjelorusiji Ivić

Utakmica Hrvatska - Bjelorusija igra se u ponedjeljak u 20.45 sati.