OKRŠAJ U PONEDJELJAK

Metličić strahuje od jednog bjeloruskog igrača

15.01.2017 u 16:03

  • +55

SP u rukometu, skupina C, 2. kolo: Hrvatska - Mađarska

Izvor: Reuters / Autor: Charles Platiau

Bionic
Reading

Hrvatska muška rukometna reprezentacija iz dvije utakmice ima i dvije pobjede na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, u skupini C svladani su Mađarska i Saudijska Arabija, a sljedeća dolazi Bjelorusija u ponedjeljak.

'Nema euforije nakon pobjede nad Mađarima. To smo očekivali i za Mađarsku smo se najviše pripremali. Svaka utakmica je za nas teška. Imamo dosta oscilacija i nadam se da će ih biti sve manje. Imali smo dosta lošu realizaciju protiv Mađarske, napad nam nije bio tečan kako smo htjeli. Bjelorusija se dobro opekla, šokirani su u prvom kolu i htjet će sigurno protiv jačih ekipa vratiti bodove. Izbornik Babić ih jako dobro poznaje, a i igrali smo s njima u Poljskoj. Oni su dobra momčad koja ima igrače iz uglavnom dva kluba. Poraz protiv Čilea ih je uzdrmao i sigurno je da će dati sve od sebe da poprave dojam', kazao je pomoćni trener Petar Metličić, dodavši.

'Moramo se dobro pripremiti i nadam se da ćemo nastaviti u dobrom ritmu, pogotovo ponoviti drugo poluvrijeme iz utakmice protiv Mađarske. Imaju fantastičnog kružnog napadača iz Francuske koji im je možda i najbolji igrač tako da ćemo se ponovno morati baviti pivotima kao i protiv Mađarske', istaknuo je Metličić što je ključno u utakmici protiv Bjelorusa.

Utakmica Hrvatska - Bjelorusija igra se u ponedjeljak u 20.45 sati.