francuzi tvrde

Junak osmine finala SP-a za 272 milijuna eura prelazi u Real Madrid?

04.07.2018 u 12:48

Bionic
Reading

Francuski mediji raspisali su se ove srijede o navodnom dogovoru između PSG-a i Reala o transferu Kyliana Mbappea za rekordna 272 milijuna eura...

Podsjetimo, Mbappe je zablistao u osmini finala SP-a u Rusiji kada je čudesnom brzinom izluđivao obranu Argentine, a s dva pogotka i izborenim penalom najzaslužniji je za teško izborenu pobjedu Francuske.

  • +26
SP 2018., osmina finala: Francuska - Argentina Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čini se da je ta utakmica bila dovoljna da mu cijena skoči u nebo, jer francuski mediji su se raspisali o njegovom prelasku iz PSG-a u Real, uz rekordnu odštetu od 272 milijuna eura, 50 više nego što je pariški klub platio za Neymara.

Dogovor je navodno već postignut, a madridski klub novac će pronaći prodajom Cristiana Ronalda, dok bi u tom slučaju Neymar ipak ostao u Parizu.

Mbappe koji je još prošlog ljeta bio povezivan s Realom oduševio je javnost na ovom prvenstvu time što se odrekao svog honorara koji mu pripada kao članu francuske reprezentacije, ali smiješi mu se ogromna plaća zbog koje dugo neće žaliti za tih par stotina tisuća eura...

Iz Real Madrida stigao je brz odgovor na ovu temu:

'Povodom informacija da je Real Madrid postigao dogovor sa PSG-om oko Kyliana Mbappea, želimo reći da su one apsolutno netočne. Real nije poslao nikakvu ponudu PSG-u', piše u dopisu.