FIFA_SP_2018.svg

cijena mu raste

Dok Rebić briljira na Svjetskom prvenstvu, u klubu strahuju da će ga izgubiti

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 04.07.2018 10:34
  • Objavljeno 04.07.2018 u 10:28
Bionic
Reading

Sve je više glasina da će Ante Rebić napustiti Eintracht ovog ljeta, a u klubu naglašavaju da u ugovoru nema otkupnu klauzulu, ali ga nemaju namjere prisilno zadržavati u Njemačkoj...

Mladi 24-godišnji napadač procvjetao je nakon što je u finalu njemačkog Kupa s dva krasna gola dotukao Bayern i donio klubu iz Frankfurta neočekivani trofej.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Rebić je samo nastavio u istom stilu u dresu hrvatske reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu, zabivši ključan gol u velikoj pobjedi protiv Argentine, a bio je i jedan od najboljih pojedinaca na terenu protiv Danske.

Cijena bivšem igraču RNK Splita raste iz dana u dan, a sve je više glasina da će napustiti Eintracht ovog ljeta. Spominje se odšteta veća od 40 milijuna eura, odlazak u Premiership i redove Evertona, ali i Bayern kojeg je preuzeo Niko Kovač.

Eintracht muku muči kako zadržati dobro složenu momčad, jer je i Kevin Prince Boateng zatražio odlazak iz kluba, no kad je u pitanju Ante Rebić uvjeravaju da mu neće raditi probleme, iako bi im bilo žao da ga izgube.

'Želimo ga zadržati, ali važno je u cijeloj priči da i igrač bude zadovoljan. Otkupne klauzule u njegovom ugovoru nema,' otkrio je sportski direktor Bruno Hübner.

Ako je tako, blizu smo rekordnom transferu jednog hrvatskog nogometaša...