DUBROVNIK ĆE UŽIVATI

Jug s Boškovićem ide po četiri trofeja

13.09.2012 u 18:20

Bionic
Reading

Povodom početka nove vaterpolske sezone na plivalištu u Gružu održana je konferencija za novinare na kojoj su čelnici Vaterpolskog kluba Jug predsjednik Ivo Pavličević, sportski direktor Ognjen Kržić, trener Veselin Đuho te igrači Nikša Dobud, Miho Bošković, Tony Azevedo i Aleksandar Ivović iznijeli svoja očekivanja

Istaknuto je kako će sezona trajati 258 dana, a tijekom koje će igrači Juga odigrati 58 utakmica.

'Imamo odličnu momčad i obavezu osvojiti Jadransku ligu, prvenstvo i kup Hrvatske, a u Europi otići do kraja', kazao je predsjednik kluba Ivo Pavličević podsjećajući kako je napravio dobar posao u prijelaznom roku.

Jug su napustili Paulo Obradović i Frano Vičan, iz Mađarske se vratio Miho Bošković, a nakon tri sezone ponovno je u klubu Amerikanac Tony Azevedo. Veliko pojačanje je i dolazak crnogorskog reprezentativca Aleksandra Ivovića.

Trener Veselin Đuho naglasio je kako je po imenima Jug vrlo jak, te kako očekuje borbu za svaki trofej. Sportski direktor Ognjen Kržić prve nastupe najavio je na turniru u Korčuli 22. i 23. rujna na kojem će uz Jug sudjelovati Mladost, Primorje i Mornar, a prvu utakmicu u Euroligi Dubrovčani će odigrati 26. rujna kada u Beogradu gostuju kod Crvene Zvezde.