Marseille posrnuo

Igor Tudor bio je jako ljut i puno toga je rekao nakon nepravde i šoka koji su doživjeli: Dobar sudac vidio bi razliku

13.03.2023 u 09:51

Bionic
Reading

Igor Tudor, hrvatski trener na klupi francuskog Marseillea, doživio je težak udarac u utakmici 27. kola protiv Strasbourga

Naime, do zadnjih minuta utakmici Marseille je imao sigurno vodstvo 2:0 i sigurna tri boda, ali onda je uslijedio šok. U 88. 8 89. minuti zabio je Jean-Eudes Aholou i tako je oteo Tudorovoj momčadi dva boda.

No, treba reći kako je Marseille od 30. minute igrao s igračem manje (Leonardo Balerdi je kao posljednji igrač obrane napravio prekršaj za crveni, op.a. ) te je usprkos tome poveo 2:0 pa je logično što je Tudor nakon utakmice bio utučen, ali i jako ljut.

'Naravno da sam ljutit i tužan. Imali smo 2:0 i na kraju nismo pobijedili. Presudio je crveni karton jer smo sat vremena igrali protiv izrazito fizički jake i moćne momčadi. Bilo nam je jako teško, a najviše sam ljutit jer to nije bio faul za crveni karton. Postoji velika razlika kad nekog samo dodirneš ili kad ga gurneš. Balerdi ga je samo dotaknuo. Dobar sudac vidio bi razliku, a danas to nije bio slučaj. Za mene to definitivno nije imalo veze s crvenim kartonom', kazao je nakon utakmice Tudor dodavši:

'Kasne promjene u igri koje sam napravio imale su smisla. Nedostajalo nam je kvalitete. Ništa, idemo dalje. Sad smo fokusirani na ono što je pred nama. Nekad pobjeđujemo, nekad gubimo, ali borit ćemo se do kraja', dodao je Tudor.

Ostaje za vidjeti hoće li ga čelnici Ligue 1 kazniti zboig komentiranja suđenja, ali svima je jasno kako je ovo morao reći i izbaciti iz sebe.

Na ljestvici vodi PSG sa 66 bodova, Marseille ima 10 bodova manje, a treći je Lens sa 54 boda.