iako nisu još ni razgovarali

Josip Drmić ima drugačiju viziju od trenera Ante Čačića ili je samo došlo do 'šuma u komunikaciji'?

26.06.2022 u 11:18

Bionic
Reading

Dugo se je nagađalo kako će bivši švicarski reprezentativac preseliti iz Rijeke u Maksimir, a prije 20-tak dana i potvrđeno je kako je Josip Drmić novi igrač Dinama

Josip Drmić prošle sezone bio je drugi na listi strijelaca prve hrvatske nogometne lige. S tom je 'hipotekom' stigao u Dinamo, a čelnici zagrebačkog kluba, jednako učinkovitog Drmića očekuju i ove sezone.

Doduše, iako je trener Ante Čačić najavio kako zbog njega i Brune Petkovića, kojeg također vidi na mjestu centarfora, ne misli prilagođavati igru tako da bi igrali zajedno, to jest da bi uglavnom igrao samo jedan od njih, Drmić razmišlja nešto drugačije.

'Nisam vidio da je to rekao, a i nismo još stigli konkretno pričati o tome kako me vidi i što od mene želi. Kažem, trenutačno je teško govoriti o tim stvarima, kad još nisam, da tako kažem, niti odjenuo dres, nismo nijednom svi zajedno zaigrali, pa je teško govoriti o samoj igri i o tome tko je u prednosti pred kime', rekao je Drmić za Sportske novosti.

Ali, ovako sa strane gledajući, mogli bi biti snažni konkurenti Drmić i Petković. Dvoboj je to koji svakako privlači pažnju.

'Ma, ja Petkovića ne gledam kao konkurenta, već kao suigrača. Uostalom, mislim da bismo se mi mogli sjajno slagati kad bismo igrali zajedno. Različiti smo tipovi igrača, mogli bismo se nadopunjavati. Uvijek sam govorio da su dva napadača opasnija od jednog, tako bismo i Petković i ja mogli biti opasan tandem'.

Cijeli intervju s Drmićem, u kojem je pričao o mogućem povratku u švicarsku reprezentaciju, koliko za uspjeh nije važno imati deset 'Ronalda' već dobru momčad i koliko ulaže u održavanje svoje spreme, pročitajte OVDJE.